NYE TEGNESERIER: “Ms. Marvel 1: Ikke helt almindelig”

Forlaget Fahrenheit og Faraos Cigarer udgav tilbage i maj første bind i serien om Ms. Marvel. Bind 1 bærer titlen “Ikke helt almindelig”, og der er er tale om en hardbackudgivelse på 128 sider i farver. Det er Astrid Skov-Jakobsen, der har oversat.

Køb tegneserien hos SAXO: KLIK


Om tegneserien skriver forlaget …

”Chancen for, at jeg bliver en intergalaktisk superhelt er endnu mindre end mine chancer for at blive blond og populær.”

Kamala Khan bor sammen med sin pakistanske familie i Jersey City med udsigt over Hudson-floden til Manhattans dragende storbykaos. Kamala passer sin skole, som hun har lært det hjemmefra, og opfører sig pænt, ligesom hendes store idoler Captain Marvel og Avengers. Udover hendes store ønske om at gøre hendes skøre og til tider strenge familie stolte, så vil hun i virkeligheden mest af alt bare være en helt almindelig pige som går til helt almindelige fester med sine helt almindelige klassekammerater. Men lige som man skulle tro at livet som teenager var kompliceret nok, så kommer Thanos midt i det hele og detonerer sin Terrigen-bombe og sender Terrigen-tåge ud i jordens atmosfære, så mennesker med bestemte genetiske egenskaber pludselig udvikler superkræfter! Kamalas liv har ikke været det samme siden. Med sine nyvundne evner skal hun nu finde ud af sig selv på et helt andet plan end almindelige teenagere.

Er hun superhelt, familiemenneske eller muslim først? Er hun overhovedet i stand til at håndtere sine enorme kræfter eller vil ansvaret vise sig for stort for hende at tage på sine skuldre? Og hvad siger far og mor?