NYE TEGNESERIER: “Natacha 23: På sporet af Den Blå Spurvehøg”

Forlaget Cobolt har netop udgivet album nummer 23 i François Walthérys eminente serie om den handlekraftige stewardesse-detektiv Natacha, der tiltrække problemer på samme måde som en sukkerknald tiltrækker fluer.

Om bogen skriver forlaget …

Natacha og Walter er fortsat sneet inde i New York i juledagene og bruger tiden på at læse og genopleve dagbøgerne om deres bedsteforældres oplevelser i Sydhavet i 1948.

Rygter om et stort antal særligt eftertragtede østersperler har medført en hæsblæsende jagt mellem på den ene side besætningen på »La Bonita«, den nedrige morder og pirat Blackmoon og hans kumpaner Adolf og Kriss, og på den anden side »Den Blå Spurvehøg«, hvis besætning består af frøken Natacha, hr. Walter, Jane Morrison fra London og den livlige lille pige Chacha, som »tante Nana« og »onkel Walter« egentlig har lovet at bringe til Europa.

Frøken Natacha har sikret sig perlerne, men Blackmoon sætter efter »Den Blå Spurvehøg«  og udtænker en snedig plan om at få sin gamle ven, den ærværdige kineser Lee Kong, til at tage affære, og snart udvikler jagten på perlerne sig for alvor til alles jagt på alle. افضل كازينو اون لاين

Bindet er anden og sidste del af Walthérys stort anlagte, handlings- og stemningsmættede drama af nærmest Howard Hawske dimensioner, oprindelig udtænkt af Walthérys kære, gamle ven, tegneserieskaberen Sirius (1911-1997). ويليام هيل

INFO …

Bogen, der er på 48 sider i hardback, er oversat af Per Vadmand. Det måler 22 × 30 cm og har en vejledende pris af 178-