NYE TEGNESERIER: “Natacha: De samlede eventyr 5 – Jernbukser og luskebukser”

Natacha.jpg

Forlaget Cobolt udgiver den 29. november endnu et samlebind med Natacha: Stewardessen, der har ben i næsen og som ikke lader sig tryne af forbrydere og andet kriminelt udskud.

Om bogen skriver forlaget …

Dette femte bind indeholder to af de mest klassiske Natacha-historier:

Den blinde passager: Frøken Natacha og hr. Walter, Natachas bedstemor og Walters bedstefar, i flyvningens barndom fortsætter deres jordomflyvning, men pludselig er de ikke alene! Kan de mon nå tilbage til Bruxelles inden for tidsfristen, så hr. Walter kan vinde sit væddemål?

Himlens nomader: Et usædvanligt rejseselskab sætter både Natachas, Walters og kaptajn Turbos nerver på højkant – men det er ingenting i forhold til det, der venter dem, da de bliver kidnappet af en afsat diktator, som forelsker sig hovedkulds i Natacha og vil have hende til at klæde om utallige gange.

Ekstramateriale om Natacha og Walthéry i Danmark

I det femte samlebind får du også spændende ekstramateriale om Natacha og Walthéry i Danmark – med danske hyldesttegninger:

Denne gang har det rigt illustrerede ekstramateriale fokus på Danmark. Hvornår og hvordan kom Natacha til Danmark, og kunne hun i virkelighedens verden faktisk være landet i Kastrup Lufthavn i levende live? Er det virkelig rigtigt, at Walthéry har optrådt som musiker i et boyband i København?

Du kan også læse, hvad Tjalfe og Røskva fra Valhalla mener om Natacha – og se de forunderlige hyldesttegninger til Walthéry og Natacha af de danske tegneserieskabere Peter Madsen, Svend Høgh, Johan Nørgaard Pedersen, Thierry Capezzone, Lars Horneman og Thomas Nøhr.

INFO …

Bogen, der er på 112 sider, er udgivet i hardcover og oversat af Per Vadmand og Carsten Søndergaard. Den måler 22×30 cm og har en vejledende pris af 348,-


Natacha-De-samlede-eventyr-5-forside-p