NYE TEGNESERIER: “Paulus Hegesippe Adelard Ladislas greve af Champignac: Enigma”

Forlaget Cobolt udgiver den 4. juli albummet med den imponerende lange titel “Paulus Hegesippe Adelard Ladislas greve af Champignac: Enigma”. Albummet, der er skrevet af BeKa og tegnet af Etien, har fokus på grev Champignac, som første gang optrådte i Splint & Co.-albummet Trolddom og champignoner, som den store Splint & Co.-tegner André Franquin skabte i 1951, og siden har han været en trofast medvirkende i mange Splint & Co.-album. Her i albummet Enigma optræder grev Champignac for første gang på egen hånd, og vi hører om hans nervepirrende oplevelser i årene, inden han mødte Splint og Kvik.

Albummet kan købes hos SAXO.com: KLIK


Om albummet skriver forlaget …

Berlin 1938. Tyske ingeniører præsenterer Adolf Hitler for maskinen “Enigma”, der ved hjælp af en avanceret kryptografisk algoritme er i stand til at sende meddelelser i en kode, der anses for at være fuldstændig ubrydelig.

June 1940. Tyskerne besætter Frankrig og Belgien, men englænderne når at hidkalde videnskabsmanden og champignoneksperten grev Champignac, for at han på godset Bletchley Park uden for London kan hjælpe med at bryde Enigma-koden.

Den unge greve må strække sine mentale evner til det yderste i et hæsblæsende eventyr, hvori han både forelsker sig, står ansigt til ansigt med blandt andre premierminister Winston Churchill, matematikeren Alan Turing og forfatteren Ian Fleming – og er med til at ændre krigens gang.

INFO …

Albummet, der er på 64 sider i hardback, er oversat af Ole Steen Hansen. Det måler 24 × 32 cm og har en vejledende pris af 248,-