NYE TEGNESERIER: “Skyggernes kniv 1”

Forlaget Cobolt udgiver den 25. september “Skyggernes kniv 1”, der er skrevet af af Stéphane Melchior samt tegnet og farvelagt af Thomas Gilbert.

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK


Om bogen skriver forlaget …

Passagen mellem verdenerne har åbnet sig, og sammen med sin daimon, Pantalaimon, tager Lyra springet ind i et andet univers. I første omgang lander hun i det hjemsøgte og skræmmende Cittàgazze, hvor hun møder Will, en dreng fra vores egen verden, som for nylig er fyldt tolv år og allerede har et mord på samvittigheden.

Lyras og Wills skæbner synes at være forbundne, og sammen begiver de sig af sted for at finde ud af mere om de mystiske kræfter, de er oppe imod.

Dette tegneseriealbum er det første af tre baseret på Philip Pullmans roman Skyggernes kniv, som er anden del af romantrilogien Det gyldne kompas. En storslået, tankevækkende fortælling for alle aldre, hyldet som det vigtigste, der er sket inden for fantasygenren siden Tolkien.

Den første roman, der ligesom hele trilogien har titlen Det gyldne kompas, er allerede udgivet i tre tegneseriealbum.

INFO …

Bogen, der er på 96 sider i farver,   måler 24 × 32 cm. Bogen udkommer i indbundet format, er oversat af Hanna Lützen og har en vejledende pris af 269,-