NYE TEGNESERIER: “Spider-Man 1: “Parker-heldet”

Forlaget Fahrenheit udgiver i løbet af december “Spider-Man 1: Parker-Heldet” i hardback. Dan Slott, Christos Cace og Joe Caramagna står for ordene, og det er Humberto Ramos, Javier, Rodgiruez og Giuseppe Camuncoli , der har tegnet. Bogen, der er på 144 sider i farve, har en vejledende pris af 188 kroner!

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK


Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

Verden har dog ændret sig, siden Spidey sidst svingede sig gennem New Yorks gader – og det samme har Peter Parker!

Efter at have været under Doctor Octopus’ mentale kontrol er Spidey ikke just populær hos befolkningen. Og selv om han nu søger at råde bod på fortidens synder, er hans gamle fjender også tilbage! Med ukontrollérbare superkræfter og et særdeles brændende had søger Electro og Black Cat hver deres hævn over Spider-Man!

Og som om det ikke var udfordring nok, viser der sig pludselig et spøgelse fra Peters fortid. En person, som er bidt af den selv samme radioaktive edderkop, der i sin tid ændrede hans liv for evigt! Hvem er den mystiske edderkoppe-kvinde Silk, og hvorfor har vi ikke hørt om hende før nu?

Følg med, når Peter Parker søger at genoptage sit private liv og sit offentlige hverv som nabolagets venlige Spider-Man!