NYE TEGNESERIER: “Splint af Émile Bravo: Håbets tid, anden del”

Forlaget Cobolt udgiver den 26. september anden del af Émile Bravos “Håbets tid”. Albummet “Portræt af helten som troskyldig ung mand” kan i øvrigt læses som en forhistorie til “Håbets tid”-serien.

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK

Om bogen skriver forlaget …

Bruxelles, efteråret 1940. Tiderne er hårde, og den præst, Splint har lejet et værelse af, truer med at smide ham ud, hvis han ikke betaler huslejen. Som ved et mirakel kommer Splint imidlertid på en strålende idé: Sammen med Kvik vil han etablere et dukketeater for at sprede en smule glæde blandt Belgiens børn, der ellers ikke har meget andet at gå op i end krigens udfordringer og rædsler.

Det tysk-jødiske kunstnerpar Felix og Felka, som er emigreret til Bruxelles, hjælper dem med at skabe kulisser og dukker, og den kreative Kvik skriver teaterstykker fulde af ramasjang og spektakel. Forestillingerne tiltaler en mæcen, og snart er Splint og Kvik på farten overalt i Belgien med deres omrejsende dukketeater. 

Men midt i det hele forelsker Kvik sig, og hans adfærdsmønster og hemmeligheder skaber alvorlige problemer for Splint – hvis egen forsvundne kæreste, Kassandra, muligvis befinder sig i Tyskland eller Polen.

INFO …

Albummet, der er på 90 indbunde sider i farve,  er oversat af Troels Hughes Hansen og måler 24 × 32 cm. Anden del har en vejledende pris af 298,-