NYE TEGNESERIER: “Splint af Émile Bravo: Håbets tid – første del”

Splint-Haabets-tid-1-forside-p - 2

Forlaget Cobolt har netop udgivet første del af Émile Bravos firebindsværk, der bærer titlen “Håbets tid”. De øvrige bind er sat til udgivelse i 2019 og 2020.

Om bogen skriver forlaget …

Januar 1940. Europa er i krig, men Belgien holder sig neutralt. Splint er grebet af ængstelse, men forsøger ligesom de fleste andre at opretholde en normal dagligdag. Da landet om foråret invaderes af nazistiske tropper, befinder Kvik sig ved fronten. Splint er alt for ung til at blive mobiliseret og sætter sig i stedet for at gøre sig nyttig, samtidig med at han forbliver tro mod sine værdier.

Vores venner forsøger at overleve midt i Anden Verdenskrigs tummel, mens situationens kompleksitet langsomt går op for dem gennem møder med inderligt menneskelige aktører.

HÅBETS TID bliver i alt på 330 sider fordelt på fire bind, der udgives 2018-2020, og er dybest set en roman, der blander action, humor, følelser, historiske sandheder og filosofiske refleksioner.

INFO …

Bogen, der er på 88 sider, er udgivet i hardcover og måler 24 x 32 centimeter. Den er oversat af Ole Steen Hansen, og den har en vejledende pris af 298,-


Splint-Haabets-tid-1-forside-p-1.jpg