NYE TEGNESERIER: “Super-feministerne”

Forlaget Cobolt har netop udgivet  “Superfeministerne”, der er skrevet og tegnet af Mirion Malle.

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK


Om bogen skriver forlaget …

Superfeministerne er en fransk bestseller, der beskriver feminismen for børn.

Hvad er Bechdeltesten? Er det ok, at prinsen kysser Snehvide, mens hun sover? Kønsroller, er det noget man har eller noget man får?

Hvorfor udskyde dine børns indblik i strukturel sexisme og social konstruktion til det er alt for sent? Med Superfemisterne giver du dit afkom (og eventuelt dig selv) mulighed for at undslippe de værste faldgruber i det store kønsrollespil.

Superfeministerne er en didaktisk billedbog for dem på 12 år og op efter. Engageret, let tilgængelig og super cool bog, der som den første af sin slags tager komplekse temaer op og gør dem tilgængelige og forståelige for børn: sexisme, samtykke, forestillinger om køn og seksuel identitet og meget mere.

Alle kapitler er forsynet med teoretiske værktøjskasser, der er med til at gøre denne udgivelse til en rendyrket feministisk selvhjælpsbog for de helt unge læsere, der netop befinder sig dér i livet, hvor stereotyperne begynder at banke på. Den kan læses alene eller sammen med voksne og/eller større børn

INFO …

Bogen, der er på 64 sider i farver,   måler 19 × 26 cm. Bogen udkommer i hardback, er oversat af Lisa Kristensen Villeneuve og har en vejledende pris på 199,-