NYE TEGNESERIER: “Thorgalkrøniken 6: Shaigan den Nådesløse”

Thorgalkrøniken-6-forside-p - 2

Forlaget Cobolt har netop udgivet “Thorgalkrøniken 6: Shaigan den Nådesløse”, der er skrevet af Jean Van Hamme, tegnet af Grzegorz Rosinski samt oversat af Jens Peder Agger.

Om bogen skriver forlaget …

Thorgal har forladt sin elskede Aaricia og sine børn, Jolan og Ulv, for at drage ud på en odyssé i et forsøg på at få guderne til at glemme ham – og bryde den tunge skæbne, der har hvilet over ham, siden han var barn.

Men han forekommer ikke særlig handlekraftig, og et sted i det østlige Europa ender han som slave for den magtbegærlige Orgoff. Thorgal er ikke begejstret for, at den udspekulerede Kriss af Valnor dukker op på egnen, men sammen lykkes det dem faktisk at få gjort kål på den grusomme despot.

Thorgal har bestemt ikke lyst til at følges videre med Kriss, og han beslutter sig for at afbryde sin odyssé og drage hjem. Men på vejen møder han en mørk nat den guddommelige Alayin, der tilbyder ham at slette hans navn fra gudernes hukommelse og dermed bryde den forbandelse, der hviler over ham og hans familie. Men til hvilken pris?

Thorgal ænser ikke, at Kriss af Valnor i virkeligheden har lagt en machiavellistisk plan for at hævne sig på vikingerne, opløse familien Ægirssøn, ydmyge Aaricia og udnytte Thorgal på enhver tænkelig måde.

Thorgalkrøniken 6 indeholder de tre originale album, der tilsammen udgør første halvdel af den berømte suite om Thorgals hukommelsestab, der omfatter i alt seks album. Thorgalkrøniken 6 indeholder de første tre:

Solsværdet
Den usynlige fæstning
De forvistes mærke

Med spændende ekstramateriale om de enkelte albums tilblivelse og vikingernes univers.

INFO …

Bogen, der er på 156 sider, er udgivet i hardcover og oversat af Jenes Peder Agger. Den måler 22,5×30 cm og har en vejledende pris af 348,-


Thorgalkrøniken-6-forside-p