NYE TEGNESERIER: “Thorgalkrøniken 7: Glemselens slør”

Forlaget Cobolt har netop udgivet bind 7 i samleserien om Thorgal: “Thorgalkrøniken 7: Glemselens slør”.

Thorgalkrøniken 7 indeholder de tre originale album, som tilsammen afslutter den berømte suite om Thorgals hukommelsestab. Thorgalkrøniken 7 indeholder de tre sidste: Ogotais krone, I jætternes land og Buret samt spændende ekstramateriale om vikingernes univers og hvordan de enkelte album er blevet til.

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK


Om bogen skriver forlaget …

Thorgal lider fortsat af hukommelsestab og tror, han er Shaigan den Nådesløse, Det Grå Havs frygtindgydende hersker. Men han kan mærke, at han ikke har det godt med de vedvarende plyndringer, myrderier og tilfangetagelser, som Kriss af Valnor sætter i værk.

Herremændene vil imidlertid på flere togter, samle flere skatte og skaffe flere slaver. En dag bringer de en usædvanlig fange med tilbage til borgen – Galathorn, kongen af Brek Zarith, som vækker minder om en helt anden virkelighed hos Thorgal. Langsomt letter glemselens slør, og han indser de vældige lidelser, hans ønske om at ændre sin forbistrede skæbne har påført hans elskede familie.

Men kan Thorgal nogensinde opnå sin families tilgivelse? Jolan og hans lillesøster, Ulv, er måske nok parate til at tage ham til nåde – men hans hustru, Aaricia, som har været fornedret, ydmyget, udstødt, vanæret og brændemærket i Thorgals fire år lange fravær, har umådelig svært ved det. Selv om hun ikke har glemt, hvem han oprindelig var.

INFO …

Bogen, der er på 160  indbunde sider i farve,  er oversat af Jens Peder Agger og måler 22,5 × 30 cm. Bogen har en vejledende pris af 398,–