NYE TEGNESERIER: “Thorgals Verden: Ulv, 4. del: Crow”

Forlaget Cobolt har netop udgivet et album i “Thorgal”-serien, der indgår i parallelserien “Ulv”. Historien er skrevet af Yann, og det er Roman Surzhenko, der har tegnet og farvelagt albummet.

Om bogen skriver forlaget …

Ulv er vendt hjem til Aaricia i landsbyen, men væmmes ved at se sin mor i armene på den indladende unge mand Lundgen, som udnytter Thorgals fravær. Aaricia er ildeset i landsbyen, og Ulv anklages for at have såret drengen Knorr med en pil og beskyldes for at have dræbt den forsvundne Nisha.

Da Ulv opdager Fenrisulvens krystalstykke i Aaricias hus og formoder det stjålet af Lundgen, beslutter hun sig for at flygte ud i skoven og bo der. Hendes eneste følgesvend er den mekaniske ugle Aurenim. Det bliver ikke bedre af, at en pige findes dræbt – formodentlig af ulve – i en nabolandsby, og at den mystiske numidiske kvinde Crow dukker op i skoven. I lokalsamfundet spredes også frygten for, at det dødbringende væsen nøkken er på spil – eller de sorte alfer fra Svartalfheim. Mørket sænker sig i sandhed over Nordland.

Crow er fjerde bind i parallelserien Ulv, der ligesom Kriss af Valnor udgives under overtitlen Thorgals verden. Handlingen i begge serier forløber parallelt med handlingen i hovedserien Thorgal.

I samlebindene Thorgalkrøniken findes en oversigt over alle seriernes sammenhæng og fortællemæssige kronologi.

INFO …

Albummet, der er på 48 sider i hardback, er oversat af Ole Steen Hansen. Det måler 22 × 29,5 cm og har en vejledende pris af 188-