NYE TEGNESERIER: “Tintin i Sovjetunionen”

Forlaget Cobolt har netop udgivet en softcover-udgave af “Tintin i Sovjetunionen”.

“Tintin i Sovjetunionen” kan købes hos SAXO.com: KLIK


Om bogen skriver forlaget …

På banegården i Bruxelles stiger den unge reporter Tintin 10. januar 1929 sammen med sin hund, Terry, om bord på et internationalt eksprestog for at indlede en reportagerejse til Sovjetrusland. Trods store anstrengelser undervejs lykkes det ikke en agent fra det sovjetiske hemmelige politi at forhindre Tintin i at nå frem til Moskva.

Med livet som indsats udforsker Tintin bolsjevikkernes samfund og bliver chokeret over de usle forhold, mange mennesker lever under. Efter at have infiltreret Den Røde Hær anholdes han og stilles for en henrettelsespeloton. Hvis ikke det havde været for Terry, var Tintins første internationale reportagerejse også blevet hans sidste.

Tintins Oplevelser blev første gang udgivet på dansk mellem 1960 og 1976 i Jørgen Sonnergaards oversættelse. Fra og med 2011 er standardudgaven overgået til at blive optrykt med Niels Søndergaards nye oversættelse, og den hidtidige udgave i Jørgen Sonnergaards oversættelse udgår, efterhånden som de enkelte bind bliver udsolgt. Samtlige Tintin-album i standardudgaven i softcover er nu udgivet i den nye oversættelse.

INFO …

Bindet, der er på 144 sider i softcover, er oversat af Niels Søndergaard. Det måler 23 × 30,5 cm og har en vejledende pris af 178,-