NYE TEGNESERIER: “Yoko Tsuno 29: Engle og falke”

Forlaget Cobolt udgiver den 19. september enkeltalbummet “Engle og falke”, der er bind 29 i Roger Leloups “Yoko Tsuno”-serie.

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK

Om bogen skriver forlaget …

Emilia og Bonnie opsøger kirken i Cornstone i nærheden af Edinburgh for at lægge blomster på tante Glorias gravsted. Pastor Macduff fortæller dem en tragisk historie om to forældreløse børn, der engang blev dræbt i en jernbaneoverskæring. De hviler i »Englegården« – et forsømt hjørne af kirkegården, hvor en englestatue vogter over dem. Besynderligt nok er den dateret 1934 – et år før den fatale ulykke. 

Dybt berørt af tragedien beslutter Emilia at bede sin tipoldefar redde de to børns liv – og det kan hun kun gøre på én måde: ved hjælp af den tidsmaskine, der stadig står i annekset til hendes hus. Bonnie efterlades rådvild i nutiden, men alarmerer Yoko, som følger i Emilias fodspor. 

Men falke blander sig med engle, da Yoko samtidig får til opgave at transportere en mystisk mumie af en faraonisk prinsesse til Egypten. Snart befinder Yoko, Vic, Pol, Emilia, Bonnie og den hemmelighedsfulde pige Dinah sig på en halsbrækkende mission.

INFO …

Albummet, der er på 64 indbunde sider i farve,  er oversat af Per Vadmand og måler 22 × 32 cm. Albummet har en vejledende pris af 198,-