NYE TEGNESERIER: “Yoko Tsuno: Mørkets maskepi – samlebind 7”

Forlaget Cobolt udgiver den 19. marts “Yoko Tsuno: Mørkets maskepi – samlebind 7″, der er skrevet og tegnet af Roger Leloup. Tegneserien er oversat af Niels Søndergaard.

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK


Om bogen skriver forlaget …

Da Yoko besøger sit hjemland, Japan, hvirvles hun ind i en dødbringende strid mellem sin far og den skrupelløse våbenfabrikant, Kazuky. Det ender med en fatal kamikazemission for Yoko og hendes gamle læremester og mentor, Aoki. 

Senere dukker Kazuky op igen. Denne gang i Europa, hvor Yoko sammen med sin veninde Ingrid medvirker i en vaskeægte thriller om bord på det legendariske tog »Rheingold« i de maleriske omgivelser lang Rhinen.

Skotland er tågernes og legendernes land, og hvert slot har efter sigende sit genfærd. Men på Loch Castle forekommer der at være mere end ét – foruden en lang række andre hemmeligheder, der kredser om den tilsyneladende uligevægtig unge slotsarving, Cecilia.  

Temaet for det syvende samlebind er sammensværgelser, komplotter og konspirationer. Skumle gerninger i skyggernes ly affødt af begær efter magt og rigdom eller af æreskodekser. Et emne, der bestemt ikke er blevet mindre aktuelt, end da Roger Leloup skabte de tre klassiske album i dette samlebind: 

  • Vindens datter hvor Yoko er tilbage i sit fødeland, Japan
  • Gengangerens hævn som fortæller baggrunden for Yokos venskab med den skotske veninde Cecilia
  • Rhinguldet en vaskeægte thriller om bord på et klassisk luksustog og med nogle af de mest spektakulære tegninger af tog og togmiljøer nogen sinde

Samlebindet indeholder også et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om, hvordan tegneserien og de enkelte historier er blevet til. Denne gang skrevet af Roger Leloup selv.


INFO …

Bogen, der er på 176 sider i hardback,  måler 22 × 30 cm. Bogen har en vejledende pris af 398,-