NYE TEGNESERIER: “Yoko Tsuno samlebind 8: Trusler mod Jorden”

Hvis man er fan af Yoko Tsuno, så er der godt nyt: Forlaget Cobolt har nemlig sendt det ottende samlebind i handlen, og temaet for samlebindet – der bærer titlen “Truslen mod Jorden” – er fly!

Køb tegneserien hos SAXO: KLIK


Om tegneserien skriver forlaget …

Yokos eventyr har vinger! Hun elsker at flyve i fantastiske maskiner, som ofte er lavet specielt til hende. Heldigvis er hun aldrig bange for at sætte sig ind i ny teknologi, når hun skal løse fortidens gåder eller afværge fremtidige trusler mod menneskeheden.

Hvad enten hun indtager cockpittet i det elegante svævefly LS1, den statelige Heracles – forgængeren for vore dages jumbojet – den manøvredygtige Kolibri eller den sofistikerede og hemmelighedsfulde ”Zar”, betjener hun dem kontrolleret og med omtanke, mens hun forsvarer humane værdier og beskytter Jorden.  

Temaet for dette ottende samlebind er … fly! Roger Leloup har haft en passion for flyvemaskiner, siden han var barn – og i de 15 år, han var ansat på Hergés tegnestue, før han skabte Yoko Tsuno, tegnede han samtlige fly i Tintin-historierne … foruden masser af biler, motorcykler, tanks og kaptajn Haddocks kørestol! Det er med stor fornøjelse, han her har samlet tre album, der er fyldt med flyvemaskiner: Budskab til evigheden hvor Yoko erfarer, at der svæver evige beskeder rundt i himlen, Kanonen fra Kra hvor Yoko får tilbudt en kolibris vinger for at forhindre en machiavellistisk plan, og Den syvende kode hvor Yoko genfinder Olga og hendes vodka – og sammen med en Zar og Rasputin får solbeskinnet selskab af Petrusjka. Tre af Yoko Tsunos klassiske eventyr, som ikke har kunnet fås i mange år. 

Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse, denne gang skrevet i en meget personlig stil af Roger Leloup selv – naturligvis med masser af skitser og modeller af fly foruden tekniske data for dem.

INFO…

Skrevet af Roger Leloup
Tegnet af Roger Leloup
Oversat af Niels Søndergaard
176 s. i farver, indb.
22 x 30 cm
ISBN 9788770859486