NYHED: “1917” ude på dvd & Blu-ray!

Nordisk Film har udgivet Sam Mendes’ flotte “1917” på dvd & Blu-ray!

“1917” kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd, UHD & Blu-ray: KLIK


Da 1. Verdenskrig er på sit højeste kastes de to unge britiske soldater, Scofield og Blake udi en tilsyneladende umulig mission. I et kapløb mod tiden må de krydse fjendtligt territorie for at levere en besked, der vil forhindre et altødelæggende angreb på hundredvis af britiske soldater – heriblandt Blakes egen bror. 1917 har taget filmverden med storm og har hjemtaget utallige priser og nomineringer, heriblandt 10 Oscar-nomineringer og Golden Globes hovedpris på bedste film. Særligt er filmen blevet rost for at se ud som om at foregå i én lang kamerabevægelse. Ganske enkelt et teknisk mesterværk af en film.

I 1917 møder vi de to unge, britiske soldater Blake og Schofield. Det er to modige soldater, der bliver stillet overfor en umiddelbart umulig mission en dag under Første Verdenskrig.

Den modige og nærmest umulige mission går ud på at sende to unge soldater dybt ind på fjendens territorium for at advare dem om et skæbnesvangert baghold. Det er en farlig mission, som langt fra er sikker på at lykkes. Hvis de fejler med deres mission, vil 1.600 mænd miste livet. Det er derfor alt eller intet for de to soldater.

I filmen følger vi de to soldater i én lang sekvens, hvor kameraet næsten uden at klippe følger deres vej ind på fjendtligt territorium gennem skyttegrave, eksplosioner og pigtråd.