NYHED: “Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles” er ude på dvd & Blu-ray!

Superheltegenren lever i bedste velgående: Både på det store lærred og i hjemmebiografen! Især DC har gjort meget ud af at skabe et animationsunivers, hvor deres superhelte (og superskurke) kan boltre sig til glæde for de fans, der endnu ikke er gamle nok til at se de mere dystre og alvorstunge live action-film.

I Jake Castorenas “Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles” (2019) slår den klassiske DC Comics-helt pjalterne sammen med de fire ninjaskildpadder, og sammen med Batgirl og Robin skal de bekæmpe Shredder, Ra’s Al Ghul og The League Of Assassins. 

Kan flagermus lide pizza? Det finder vi snart ud af i denne animerede film, hvor vores allesammens hætteklædte hævner møder de seje ninja padder fra kloakken. En ny trussel har meldt sig i Gotham City. Shredder og The Foot Clan dukker op for at stjæle en masse avanceret teknologi. Heldigvis er Teenage Mutant Ninja Turtles i hælene på ham, og i Gotham er Batman klar til at møde enhver trussel mod byen! Således ender Batman og padderne med at arbejde sammen i forsøget på at få lukket ned for Shredder og hans skumle planer!

“Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles” er ude på dvd & Blu-ray!