NYHED: “Brightburn” er ude på dvd & Blu-ray!

Hvad nu hvis et barn fra en anden verden nødlandede på Jorden og ikke blev en helt, men i stedet viste sig at indeholde noget langt mere dystert? “Superman” møder “The Omen” i David Yaroveskys James Gunn-producerede “Brightburn”, der er ude på dvd & Blu-ray. En interessant halloween-flick, der kombinerer horrorgenren med superhelte.
.

“Brightburn″ kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd & Blu-ray: KLIK


I “Brightburn” følger vi Tori og Kyle Breyer, som længe har prøvet på at få børn. Derfor virker det næsten for godt til at være sandt, da et spædbarn dukker op i deres baghave i en nedstyrtet rumkapsel. Det barnløse par tager barnet til sig og behandler det som deres eget.

Da Brandon bliver 12 år gammel, modtager han signaler fra rumkapslen i laden, der forsøger at overbevise drengen om, at han skal erobre verden. De mørke kræfter begynder at overtage drengens sjæl, og han bliver blandt andet sendt til skolepsykolog efter at han har brækket hånden på en skolekammerat. Hos psykologen mumler den 12-årige dreng at han er højerestående end alle andre i byen, og at der er mennesker, som fortjener at blive straffet.

Brandon bruger blandt andet sine nye mørke superkræfter til at teleportere sig lige bagved de personer, han er ude efter, for bagefter at forsvinde, når de kan mærke hans nærvær. De skræmmende hændelser får Tori Breyer (Elizabeth Banks) til at beskytte over sin søn som en ægte bjørnemor, mens faren Kyle Breyer (David Denman) lidt efter lidt frygter at sønnen er blevet til seriemorderen i landsbyen.

Filmen tager letfordøjelige 90 minutter, og ekstramaterialet byder blandt andet på følgende:

• Filmmaker Commentary
• Creating a New Supervillain
• Hero-Horror! – A Radical New Genre
• Quick Burns – Vignette Social Series