NYHED: “Doctor Sleep” ude på dvd, Blu-ray & UHD!

Kun tre overlevede Ondskabens hotel, heriblandt hovedperson John Torrances søn, Dan – dengang fem år, nu en voksen mand. Dan kæmper med tre ting, han arvede efter sin far; alkoholisme, et voldsomt temperament og resterne af spøgelserne fra Ondskabens hotel.

“Doctor Sleep″ kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd, UHD & Blu-ray: KLIK


Efter nogle desperate år rammer Dan bunden. Han har én vej tilbage, og den går via Anonyme Alkoholikere. Han bliver ædru og får job på et hospice, hvor han får tilnavnet Doktor Søvn, eftersom han bruger sine overnaturlige evner til at hjælpe døende patienter på deres sidste rejse. Alkohol er dog ikke den eneste dæmon, der er på færde: De Sande Forbundne er en kult, som ernærer sig ved dampene fra børn, som besidder overnaturlige evner.

Forklædt som harmløse pensionister rejser kulten rundt i autocampere for at finde egnede børn. De får færten af Abra, en pige som til overmål besidder overnaturlige evner. Men Abra har mødt Dan, og hendes enestående kraft har vakt Dans egne kræfter og får ham til at kæmpe for Abras sjæl og overlevelse.

Gyserfilmen Doctor Sleep finder sted 40 år efter The shining, hvor vi følger den nu voksne Dan Torrance, hvis sjæl har dybe spor af de traumer, han oplevede som barn på The Overlook Hotel for 40 år siden. Vi følger en knækket mand, der ikke kun arbejder med tabet af sin mor, men også et fortærende alkoholmisbrug og de spøgelser, han alt for ung oplevede tæt inde på livet. Dan lever dog et fredeligt liv… Lige indtil den dag ,han møder Abra.

Den smule fredelighed, Dan trods alt formåede at have i sin tilværelse, stopper den dag, han bliver opsøgt af  Abra. Abra viser sig at besidde de samme kraftfulde evner, som han selv gør. Disse kræfter kaldes “the shine”. Abra har ikke kendt til Dans eksistens, men instinktivt føres hun til ham, og sammen er de nødt til at gå i kamp mod Rose The Hat og hendes nådesløse følgeskare – også kaldet The True Knot. The True knot er et fællesskab, der lever af menneskers overnaturlige kræfter såsom the shine, og de vil gøre alt for at få fingrene i dem for at bevare deres udødelighed.

Dan Torrance spilles af Ewan McGregor, som vi kender fra blandt andet Trainspotting og som Obi-wan Kenobi i Star Wars. Doctor Sleep er baseret på romanen af samme navn fra 2013 skrevet af Stephen King, og ligeledes er det en efterfølger til The Shining af Stanley Kubrick fra 1980. Har Abra fundet en god alliance i Dan, eller er han alt for traumatiseret af de begivenheder, der hændte ham som barn? Han er i hvert fald hendes bedste håb for at bekæmpe The True Knot, og Dan vil gøre alt for at passe på Abra – selvom det også indebærer at vende tilbage til The Overlook Hotel.