NYHED: “Downton Abbey: The Movie” er ude på dvd & Blu-ray

Universal Pictures / Sony Pictures Home Entertainment har netop sendt “Downton Abbey: The Movie” (Michael Engler, 2019) ud på dvd & Blu-ray.

“Downton Abbey: The Movie”  kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd & Blu-ray: KLIK


Downton Abbey vender tilbage i en spektakulær filmversion, hvor de elskede Crawleys og deres uforfærdede stab gør klar til det vigtigste øjeblik i deres liv. Et royalt besøg fra kongen og dronningen af England udløser skandale, romantik og intriger, der sætter Downtons fremtid på spil. Filmen er skrevet af seriens skaber Julian Fellowes og med de oprindelige skuespillere.

Kongen og dronningen varsler et besøg til Downton Abbey, og med det fornemme besøg varsles en helt ny æra. Filmen fortsætter, hvor serien slap, og den dramatiske fortælling om den velstående familie Crawley kan nu hentes hjem til filmsamlingen, hvis man er fan af engelske periodedramer.

Intriger er der bestemt ikke blevet færre af, og med det fornemme besøg for døren, vendes der op og ned på hverdagen på det engelske herresæde.

Du kender allerede familien Crawley fra den verdenskendte serie Downton Abbey – og med filmen Downton Abbey fortsætter vi, hvor serien slap. Året er nu 1927, og den velhavende familie Crawley står foran et, for at sige det mildt, fornemt besøg.

Selveste Kong George V og Dronning Mary har varslet deres ankomst til Downton Abbey. Men finanserne er ikke helt, hvad de har været, og tjenerstaben er knap så stor, som den var engang. Men facaden skal bevares, og alt skal tage sig ud fra sin bedste side – det er jo ikke hver dag, man får royalt besøg. Selvom finanserne er små, er stemningen dog stadig høj blandt tjenere, kokkepiger og butlere, der med glæde ser frem til at skulle opvarte kongefamilien. Den glæde ender dog brat, da de finder ud af, kongehuset sender deres egen stab.

De må selv tage affære, og Anna, Bates, Carson og resten af de royale tjenere planlægger et storslået kup, der skal give dem magten tilbage. Samtidig spirer nye romancer i herskabet, gamle fjendskaber blusser op og intrigerne vokser i krogene. Gør dig klar til et gensyn af format, når det historiske drama Downton Abbey og alle dets elskede karakterer indtager det store lærred. Downton Abbey byder på glædeligt gensyn såvel som helt nye bekendtskaber i form af skuespillere som Imelda Staunton.

Ekstramateriale på BD-udgaven:

• Deleted Scenes
• Upstairs & Downstairs Cast Conversations
• The Royal Visit
• True to the Twenties
• Downton Abbey Series Recap
• Welcome to Downton Abbey
• The Brilliance of Julian Fellowes
• Feature Commentary with Director Michael Engler