NYHED: “Fear the Walking Dead: Sæson 5” er ude på dvd & Blu-ray!

I morgen sender Warner Bros. femte sæson af AMC-serien “Fear the Walking Dead” ud på dvd & Blu-ray! Så hvis du er fan af de stavrende kadavere, så får du nu muligheden for at stævne ud på et 12 timer langt zombieeventyr!

Vi kender jo efterhånden universet i den populære zombie-serie “The Walking Dead” ret godt. Men hvad skete der, før helten Rick vågnede op i første afsnit til en totalt spoleret verden? “Fear the Walking Dead” giver svaret.

I en by fyldt med mennesker, der jager deres drømme og flygter fra deres hemmeligheder og fortid, truer en epidemi med at ødelægge den stabilitet, som studievejlederen Madison Clark og engelsklæreren Travis Manawa har skabt på deres lokale skole. De problemer, der opstår i mødet mellem to familier, hvis børn kæmper med bitterhed, virkelighedsflugt og stofmisbrug, må træde i baggrunden, da det omkringliggende samfund begynder at gå i opløsning. En påtvunget evolution tvinger vores dysfunktionelle familie til enten at begynde på en frisk eller acceptere deres mørke side.

I sæson 5 er det gruppens mission at finde overlevende. De tror alle, at de vil sone fortidens synder ved at hjælpe andre. Anført af Morgan Jones kommer gruppen på den ultimative test, da de tvinges til at konfrontere deres største frygt. Men kun derved kan de opdage en ny måde at leve på. En, der vil ændre dem for altid…