NYHED: “Frost II” på dvd & Blu-ray!

The Walt Disney Company Nordic har udgivet “Frost II” (2019)  på dvd & Blu-ray.

“Frost II” kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd, UHD & Blu-ray: KLIK


Hvorfor blev Elsa født med magiske kræfter? Dette spørgsmål om fortiden får Elsa til at drage mod det ukendte i de fortryllede skove og de mørke have hinsides Arendelle. Svaret kalder hende til sig, men truer samtidig hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristoff, Olaf og Sven står hun på tærsklen til en farlig, men uforlignelig rejse. I Frozen frygte Elsa, at hendes kræfter var for store til denne verden. I Frost 2 må hun håbe, at de er store nok. Bered jer selv og børnene på endnu et eventyr af højeste karat i selskab med de universelt elskede Elsa, Anna og Olaf.

I filmen Frost II møder vi igen Elsa, der fortsat er nysgerrig på, hvor hun blev født med magiske kræfter. Alt er fredfyldt i Arendal, indtil hun hører en mystisk stemme langvejs fra.

Hendes søgen efter svar og den mystiske stemme drager hende og truer hendes kongerige i sådan en grad, at borgerne må flygte fra byen. Men selvom kongeriget er truet, er spørgsmålet vigtigt for hende at få besvaret. Derfor tager hun sammen med Kristoffer, Olaf og Sven ud på en farlig og bemærkelsesværdig rejse, der leder dem til en fortryllet skov.

I den første film, Frost, frygtede Elsa, at hendes magiske kræfter var farlige for verden omkring hende. I Frost II håber hun, at kræfterne kan redde verden.

Ekstramateriale:

Afspil filmen med Sing-A-Long
• Sjove facts: Vidste du dette ???
• Slettede scener
• Slettede sanger
• Musikvideoer: Into the Unknown (Panic! At The Disco Version), Lost in the Woods (Weezer Version), “Into The Unknown” på 29 forskellige sprog.