NYHED: “Gemini Man” ude på dvd, Blu-ray & UHD!

Fox-Paramount har netop udgivet Ang Lees science fiction-film “Gemini Man” (2019) på dvd, Blu-ray & UHD!

“Gemini Man″ kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd & Blu-ray: KLIK


I en menneskealder har han været nationens skraldemand – ham, der fjerner uønskede hindringer og besværlige vidner. Nu vil den 51-årige Henry Brogan trække sig tilbage fra det opslidende arbejde som snigmorder – blot for at opdage, at nogen er ude på at gøre hans pensionering permanent.

Man har sendt den bedste ud efter ham, og den bedste er Henry Brogan selv. Pludselig må den 51-årige snigmorder flygte over hals og hoved fra en 23-årig klon af sig selv. Den ældre version er tynget af samvittighedskvaler over sin karriere, den yngre version er tynget af eksistentiel tvivl om, hvem han er. Til vands, til lands og i luften går den vilde jagt, hvor Henry får hjælp af sin gamle kollega Danny, fordi hun ikke er helt tilfreds med den måde, tingene udvikler sig på.

“Gemini Man” er en science fiction-film, der har været i støbeskeen i mange år, men som først så dagens lys sidste år. Den har Will Smith i hovedrollen som de dygtige lejemordere – Henry Brogen. I mange, mange år har han været i branchen, og som alderen skrider frem, begynder Henrys samvittighed som nævnt at indhente ham, og han ønsker at trække sig tilbage. Men så let skal det jo så ikke gå.

Henry har kæmpet sine kampe, og nu ønsker han blot at nyde resten af sit liv uden for meget krig og drama. Men en flok mystiske mænd har ikke tænkt sig at lade ham slippe. Og det er her, det hele bliver en anelse mystisk.

Før Henry kan nyde sit otium, må han derfor stå ansigt til ansigt med sit yngre jeg, og det bliver en kamp om liv eller død. Man skal holde tungen lige i munden for at følge med i dette science fiction-drama med storslåede effekter, som flot forener Will Smith i en dobbeltrolle.

Kan den gamle lejemorder overhovedet følge med, når en yngre klon forsøger at slå ham ihjel? Især når denne klon kender alle de træk, Henry foretager sig, før han overhovedet selv laver dem.

“Gemini Man” er sci fi i højeste potens, og du kan roligt læne dig tilbage og blive flot underholdt – der er nemlig ikke sparet på teknikken, og det ses.