NYHED: “Godzilla: King of the Monsters” ude på dvd, Blu-ray & UHD!

Godzilla er et monsterikon af de helt store, der i ny og næ bliver vækket af sin dvale. Filmene bliver større og større, og monstrene flere og flere. I Michael Doughertys “Godzilla: King of Monsters” – der netop er blevet frigivet på dvd, Blu-rar og UHD – møder vi således et overflødighedshorn af monstre. Da ældgamle kæmpemonstre genopstår, konfronteres det krypto-zoologiske agentur Monarch af Godzilla, Mothra, Rodan og King Ghidorah i en dyst om overherredømmet.  J

Kæmpemonstret Godzilla altså tilbage med drøn på! Denne gang står han overfor tre andre ikoniske, gigantiske skabninger: Flyveøglen Rodan, møllet Mothra og ikke mindst Godzillas nemesis, dragen King Ghidorah med 3 hoveder. Bygninger bliver jævnet med jorden overalt, hvor disse mægtige monstre slås, og mennesker bliver mast som myrer. Det er kampen om herredømmet på Jorden, der står på spil, og menneskeheden må bare se på i afmagt.

Det kryptozoologiske agentur Monarch holder skarpt øje med situationen. Det var også dem, der forsøgte at få bugt med King Kong i Kong: Skull Island. Filmen foregår nemlig i samme monster-univers.

Filmen er ude på dvd, Blu-ray og UHD fra Warner Brothers!