NYHED: “Gooseboy” ude på dvd & Blu-ray!

SF-Film har netop sendt makkeparret Wikke & Rasmussens “Gooseboy” (2019) ud på dvd & Blu-ray.

“Gooseboy” kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd & Blu-ray: KLIK


Gooseboy er en dansk familiefilm instrueret af Steen Rasmussen og Michael Wikke. Den handler om drengen Viggo, der lever og ånder for at spille et virtual reality-spil, der hedder Gooseboy. En dag ændrer Viggos tilværelse sig drastisk, da en gås flyver ind i ruden til hans families stue og brækker sin vinge. Det viser sig, at det slet ikke er en almindelig gås. Den her gås kan nemlig tale. Gåsen ønsker inderligt at indhente sin familie, så Viggo er nødt til at glemme alt om virtual reality for at hjælpe sin nye fjerede ven.

Og ja, det må være enhver dreng eller piges drøm at møde en talende gås, der kan få alt andet underholdning til at blegne. Sådan er det i hvert fald for Viggo, da han langsomt bliver venner med den talende gås. Gåsen hedder Nissemand, og det er hele Danmarks Onkel Reje, der lægger stemme til den fornøjelige gås, der inderligt ønsker at blive genforenet med sin familie. Sammen tager Viggo og Nissemand på en rejse i den danske natur, for at finde Nissemands familie.

Helt i den samme ånd som Rasmussen og Wikkes tidligere film, er Gooseboy hjertevarm, humoristisk og fyldt med skøre, forunderlige karakterer, der tilsammen bidrager til at skabe en meget fuldendt børnefilm. Derudover indeholder filmen et fantastisk soundtrack, som alle børn vil elske. Instruktørerne har ligeledes været meget inspireret af vores nabos anerkendte Selma Lagerlöf, og hendes fortælling om Nils Holgersens forunderlige rejse gennem Sverige. Det er netop sådan en rejse, Viggo tager på – blot gennem Danmark med en talende gås ved sin side. Se med, og find ud af, hvordan en dreng og en talende gås møder verden – og om det lykkes dem at finde tilbage til Nissemands flok.