NYHED: “Gotham: Femte & sidste sæson” på dvd & Blu-ray!

I morgen udgiver Warner Bros. femte og sidste sæson af “Gotham” på dvd & Blu-ray!

Alle, der kender Batman og Gotham City, ved, at politidirektør James Gordon er forbryderverdenens værste fjende, men det er de færreste, der kender historien om hans første tid som ung kriminalbetjent. Den får vi nu, hvor vi også får svar på, hvordan Gotham City var, før Batman, Catwoman, The Penguin, The Joker og Two-Face blev berømte superhelte og berygtede superskurke. Sagaen begynder med den brutale nedskydning af den unge Bruce Waynes stenrige forældre i en mørk gyde i Gotham City.

Den femte finalesæson for GOTHAM afslutter den ikoniske serie i en uforglemmelig begivenhed, der fokuserer på Bruce Waynes (David Mazouz) ultimative transformation til den kappeklædte korsridder, mens Jim Gordon (Ben McKenzie) kæmper med at holde sammen på en by på kanten af kaos. Efterfølgende de storslåede hændelser i sidste sæson, genoptages legenden om den sorte ridder, mens Gotham City er delt mellem Gordons GCPD-retskreds og nogle af byens berygtede fans af slyngler – såsom Penguin, The Riddler med flere. Mens byens helte forsøger at få kontrol, og redde hvad der er tilbage af den svækkede by, vakler det mellem det gode og det onde, selv mens nye slyngler, inklusive den ikoniske Bane (Shane West), introduceres.

Ekstramateriale:

• Villains: Modes of Persuasion – In-depth exploration of your favorite DC Super-Villains
• 3 Additional Featurettes: Gotham S5: Best Moments at NY Comic Con, 2018 ; Gotham: A Modern Mythology ; and Gotham’s Last Stand
• Unaired Scenes