NYHED: “Halloween” ude på dvd, Blu-ray & UHD!

For 40 år siden overlevede Laurie Strode. I 40 år har Laurie Strode levet for den dag, hun kunne slå Michael Myers ihjel. I 40 år har Laurie Strode vidst, at den inkarnerede ondskab ville vende tilbage. Det har ødelagt hendes liv, kostet to ægteskaber og belastet forholdet til datteren Karen, som næsten kun ser sin mor, fordi barnebarnet Allyson insisterer. Og lige netop her, hvor teenageren Allyson skal ud at feste med vennerne, ville det da være rart, hvis mormor var med til middagen. Det er trods alt halloween.

I gyserfilmen “Halloween” vender morderen Michael Myers tilbage for igen at dræbe løs iklædt sin hvide maske. Første gang verden mødte den mutte dræber var i John Carpenters skelsættende slasherfilm af samme navn fra 1978.

Det er ikke kun den legendariske morder, der er tilbage. En 59-årig Jamie Lee Curtis gentager sin rolle som Laurie Strode fra den første film. For selvom dette er 11. indslag i franchisen, så ser fortællingen bort fra de efterfølgende kapitler og fortsætter historien fra den første film.

Laurie lever nu et isoleret liv i frygt for Myers’ tilbagekomst. Hun er traumatiseret over de drabelige begivenheder for fire årtier siden, hvor hun overlevede dræberen. Det lykkedes imidlertid Myers at flygte fra sin anstalt, så snart er Lauries værste mareridt virkelighed.

“Halloween” udkommer fra Universal Pictures på dvd, Blu-ray og UHD den 14. marts!