NYHED: “Hotel Transylvania 1-3” på Blu-ray!

Det vrimler med monstre i filmhistorien. Monstre til voksne, og monstre til børn! Og hvis man har poder, der skal have en blid introduktion til det farverige menageri af monstre, som filmhistorien kan byde på, så er “Hotel Transylvania”-trilogien et godt sted at starte. Her møder man vampyrer, mumier, havmonstre, slimmonstre, varulve, hekse, troldmænd  og mange andre skrækvæsner. 

“Hotel Transylvania″ kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd, UHD & Blu-ray: KLIK


Hotel Transylvania

Adam Sandler, Kevin James, Fran Drescher og Steve Buscemi er bare nogle af de kendte skuespillere, der lægger stemme til denne skøre animations film.

Dracula har samlet alle monstre fra nær og fjern på sit Hotel Transylvania til sin datter Mavis’ 118 års fødselsdag. Frankenstein, den usynlige mand, mumien og hele varulvefamilien er alle kommet for at fejre Mavis og samtidig holde lidt ferie. Den overbeskyttende far har travlt med at gøre dagen helt perfekt, men pludselig står hotellets fredelige verden over for at falde sammen, da den nysgerrige Jonathan valser ind på hotellet og får et godt øje til Draculas datter.

Hotel Transylvania 2

Så er Drac Pack holdet tilbage med en helt ny og eventyrlig monster-komedie! Alt synes at have ændret sig til det bedre på Hotel Transylvania: Draculas stive regler om, at kun monstre har adgang til hotellet er endelig blevet mere afslappede, nu har almindeligt dødelige nemlig også fået adgang til stedet. Men bag de lukkede kister, er Drac bekymret for, at hans søde barnebarn Dennis, som er halvt menneske, halvt vampyr, slet ikke viser tegn på at være vampyr. Så mens hans datter Mavis er på besøg hos sine menneskelige svigerforældre med sin mand Johnny – og også selv får noget af et kulturelt chok – inviterer “Vampar” Drac sine venner Frank, Murray, Wayne og Griffin over, så de sammen kan give Dennis en solid monster-uddannelse. Men hvad de ikke ved, er, at Dracs ældgamle gnavpot og nu tidligere pensioneret skolelærer af en far Vlad, aflægger sin søn et besøg. Og da han finder ud af, at hans oldebarn ikke er 100% vampyr, og at mennesker nu har adgang til Hotel Transylvania, bliver det hele mere end uhyrligt!

Hotel Transylvania 3: Monsterferie

Mavis beslutter sig for at overraske Dracula og resten af familien med en krydstogtsferie! Med på turen følger snart også resten af monster-slænget til alles fælles fornøjelse. Ombord på skibet findes alt fra den dejligste mad til monstervolleyball og eksotiske udflugter, og både familie og venner stornyder opholdet og hinandens selskab. Men så sker det uventede, Drac bliver forelsket i den fristende men åh så farlige skibskaptajn Eunice, og det hele bliver en tand for meget med den spirende forelskelse, og nu langt mindre tid til dem, han rejste ud ud med for at være sammen med.