NYHED: “IT: Del 2” er ude på dvd, Blu-ray & UHD!

Warner Bros. udgiver i dag anden del af Andy Muschiettis genindspilning af Stephen Kings murstensroman “IT” aka “Det onde”. Filmen er tilgængelig på dvd, Blu-ray, UHD og som steelbook (Blu-ray)

“IT″ kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd & Blu-ray: KLIK


I 1989 i byen Derry satte syv børn, som kaldte sig Tabernes Klub, en stopper for den dæmoniske, barnemyrdende klovn Pennywise, og de svor, at vendte Pennywise tilbage, ville de tage kampen op endnu en gang. 27 år senere begynder barnemord og ondskab at krybe ind i Derry igen, og Tabernes Klub, nu alle voksne, må indfri deres løfte, vende tilbage til deres barndomshjem og konfrontere Det Onde.

27 år efter Tabernes Klub besejrede Pennywise, har de syv medlemmers veje skiltes. Men da folk igen begynder at forsvinde i Derry, må Mike kalde de andre hjem. Selvom de er påvirket af fortidens oplevelser, må de overvinde deres største frygt, hvis de skal bekæmpe Pennywise – der er farligere end nogensinde – en gang for alle.

Her er anden del af den storslåede filmatisering af Stephen Kings klassiske roman It, der får historien til at leve på et helt andet plan end den lidt pinlige TV-filmatisering fra 1990, og her bliver de voksne udgaver af taber-børnene spillet af fremragende Oscar-nominerede skuespillere!