NYHED: “Jagtsæson” ude på dvd & Blu-ray!

Nordisk Film har netop udgivet Tilde Harkamps komedie “Jagtsæson” (2019) på dvd & Blu-ray!

“Jagtsæson” kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd & Blu-ray: KLIK


Jagtsæson er en dansk komedie med tre kvinder i absolut centrum. Den nyligt fraskilte mor Eva (Mille Dinesen) tager på wellnessophold med sin veninde, Marlene (Lærke Winther), for at hjælpe hende bedst muligt igennem den midtlivskrise, hun står over for. Som ekstra krydderi på turen, får de følgeskab af Evas eksmands nye, unge kæreste, Isabella (Stephania Potalivo), som gør alt, hvad hun kan, for at blive Marlenes nye bedste ven. Der er lagt i kakkelovnen til det helt store komediedrama, når de tre kvinder pludselig står over for hver deres udfordringer i livet. Lykkes det dem at finde fælles grund, eller domineres de af individuelle udfordringer og jalousi til hinanden?

Pigernes wellnessophold får det absolut værste frem i de tre piger, og deres venskab bliver gang på gang sat på voldsomme prøvelser. En uheldig brasiliansk voksbehandling og en mislykket fasanjagt udfordrer pigerne, og gang på gang står de overfor nye tåkrummende udfordringer, de selv på en eller anden måde har placeret sig i.

“Jagtsæson” er jagten på det gode liv, jagten væk fra midtlivskriser og jagten på accept og nye venskaber. Det er en jagt, der ikke går stille for sig, og det er en jagt, der udfordrer pigerne på alle parametre. Hvordan slipper man eksempelvis afsted med at få et engangsknald med en mand, der ikke er ens ægtemand? Dette med to veninder på sidelinjen, der guider på alle de forskellige måder? Se med i Jagtsæson, og find ud af, om pigernes venskab forbliver intakt, eller om de kommer hjem fra wellnessophold – mere ødelagte end da de tog afsted? “Jagtsæson” er mere eller mindre den kvindelige pendant til “Klovn”, så er du vild med humor a la “Klovn” og “Klassefesten”, så er “Jagtsæson” garanteret også din kop te. Men vær forberedt på at grine – en masse.