NYHED: “John Wick: Chapters 1-3” på Blu-ray!

Nordisk film har sendt “John Wick”-trilogien ud på Blu-ray, så hvis er er fascineret af intense lejemorderunivers, så er der nu mulighed for at få alle tre film hjem til samlingen.

“John Wick: Chapters 1-3″ kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd & Blu-ray: KLIK


John Wick

John Wick. De eneste, der ikke bliver skræmt af at høre det navn, er folk der ikke kender ham. Før i tiden var John Wick en professionel lejemorder, men nu har han trukket sig tilbage for at leve en almindelig, stille tilværelse. Efter et brutalt hjemmerøveri bliver hans eneste ven, en lille hundehvalp, dræbt af nogle russiske gangster bøller. Det er naturligvis helt uacceptabelt, så John Wick finder sine våben frem igen og begynder en nådesløs jagt på alle dem, der var involveret.

John Wick: Chapter 2

I denne tempofyldte efterfølger til action-braget John Wick tvinges den legendariske lejemorder, John Wick (Keanu Reeves), endnu engang til at genoptage sin karriere, da en tidligere kollega beder om hjælp til at overtage magten i en hemmelig, international sammenslutning af lejemordere. Bundet af en gammel ed må John rejse til Rom og kæmpe mod nogle af verdens farligste mordere i en adrenalinpumpende og nervepirrende film, der tager den første films legendariske action til et helt nyt niveau. John er tilbage, vildere end nogensinde.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Efter at have forbrudt sig mod reglementet for fristedet The Continental ved at slå ihjel inden for hotellets mure er den legendariske lejemorder John Wick (Keanu Reeves) erklæret fredløs, og med en dusør på 14 millioner dollars har han nu fået alverdens lejemordere på halsen. Ingen steder er sikre, ingen bekendtskaber er til at stole på, og John Wick må sande én ting: Vil man have fred, må man forberede sig på krig.

Film #2 og #3 er i øvrigt fotograferet af den danske Oscar-nominerede mesterfotograf Dan Laustsen!