NYHED: “Judy” på dvd & Blu-ray!

Den 12. marts udgiver Sony/Universal Rupert Goolds biopic “Judy” på dvd & Blu-ray med Renée Zellweger i rollen som Judy Garland.

“Judy″ kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd & Blu-ray: KLIK


Judy Garland blev verdensberømt som ganske ung, da hun spillede hovedrollen i den ikoniske film “The Wizard of Oz” – men da vi møder den voksne Judy i 1968, er det tydeligt, at berømmelse ikke kommer uden en pris. Judys familieliv er ved at falde fra hinanden, karrieren er langt fra, hvad den har været, og for at dulme smerten har Judy udviklet et pille- og alkoholmisbrug.

Da Judy får mulighed for at optræde til en række udsolgte koncerter i London, ser hun her sin helt store chance for igen at få livet på ret køl. Filmen er baseret på teaterstykket “End of the Rainbow”, der viser Judy Garlands ucensurerede liv. Fortællingen får nu nyt liv med Renée Zellweger i hovedrollen, der leverer en så overbevisende præstation, at Oscar-klokkerne allerede ganske tidligt begyndte at bimle. Og ja, hun modtog da også Oscaren for bedste kvindelige hovedrolle ved dette års uddeling.

Zellweger er ikke fremmed på showscenen, og hun har tidligere sunget og optrådt i musicalfilmen “Chicago”, mens det var med “Cold Mountain”, hun cementerede sin stjernestatus og indbragte en Oscarstatuette på baggrund heraf.

I “Judy” synger Zellweger selv alle sangene, men hendes præstation er meget mere end bare sang. Zellweger har høstet stor ros for sin præstation af den legendariske Judy Garland.