NYHED: “Kollision” er ude på dvd

Nordisk Film har netop sendt Mehdi Avaz’ “Kollision” (2019) ud på dvd!

“Kollision” kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd, UHD & Blu-ray: KLIK


Leo lever en komfortabel tilværelse som leder af en stor, succesrig virksomhed samt i sit ægteskab med Olivia og deres to børn. Dette ændrer sig dog drastisk, da tragiske omstændigheder slynger familien ud i en krise. Leo og Olivia tager beslutningen om at få en skilsmisse, hvilket medfører, at parrets 9-årige datter Liv midt i parrets sorg og opløsning forvandles til kastebold mellem dem.

“Kollision” er Avaz-brødrenes anden film siden succesen “Mens vi lever”, der høstede roser hos både anmeldere og publikum. Avaz-brødrene er tidligere blevet kaldt for dansk films fremtid – og det cementerer de i den grad i denne rørende tåreperser af en film.

Rollelisten er spækket med danske filmstjerner herunder Nikolaj Lie Kaas, Cecilie Stenspil, Nicolas Bro, Rasmus Bjerg, Tommy Kenter, Karla Sigrid Wienberg Avaz, Henning Jensen og Sebastian Jessen, der alle leverer en mindeværdig præstation, der får filmen til at gå op i en højere enhed. Du kan godt finde Kleenex frem, når du giver dig i kast med den gribende familiefortælling, som er inspireret af virkelige hændelser.