NYHED: “Le Mans ’66” ude på dvd, Blu-ray & UHD!

Fox-Paramount har netop udgivet James Mangolds “Le Mans ’66” (2019) på dvd, Blu-ray og UHD!

“Le Mans ’66″ kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd, UHD & Blu-ray: KLIK


Den usædvanlige, autentiske historie om den visionære amerikanske bildesigner Carroll Shelby og den frygtløse britiske racerkører Ken Miles, som Henry Ford II satte til at bygge en helt ny racerbil fra bunden. En, der endelig ville kunne besejre de dominerende racerbiler fra Enzo Ferrari ved 24 timers-racerløbet Le Mans i Frankrig i 1966.

Ford versus Ferrari – det er et af livets helt store spørgsmål. Man fristes til at kalde det for en duel ældre end tiden. Og nu kan du endelig få et kig helt ind i maskinrummet, hvor den amerikanske bildesigner Caroll Shelby og kører Ken Miles trodser både industrien, fysikkens love og deres indre dæmoner i ræset mod at vinde Le Mans i 1966. Le Mans ‘66 handler om den nervepirrende optakt til det mindst lige så nervepirrende løb, hvor der er benhård konkurrence mellem de to bilfabrikanter Ford Motors og Ferrari.

Året er 1966, og der er benhård konkurrence mellem de to bilfabrikanter Ford Motors og Ferrari. Ferrari føler sig mere end overlegne, men Ford er fast besluttet på at få dem på andre tanker. Da Ford vælger at hyre bildesigner Caroll Shelby for at designe en racerbil, der kan køre af sted med sejren til det 24 timer lange Le Mans, kommer der nemlig andre boller på suppen – og man kan roligt sige, at spliden mellem de to fabrikanter intensiveres. Hvis man ved bare en smule om Le Mans, så ved man også, at det at have den bedste bil ikke er nok. Du skal også have den bedste racerkører.

Og Shelbys valg af racerkører kan synes en smule kontroversielt. Shelby hyrer nemlig Ken Miles, der er mindst lige så uregerlig, som han er en mester bag et rat. Har det umage par det, der skal til, for at gennemføre det ultrahårde løb? Eller må de bukke under for alle de eksterne såvel som interne udfordringer, de møder i deres intensive forberedelser?

Hvis ikke du er til svimlende hurtige biler, er du måske til svimlende godt skuespil? De to hovedroller er nemlig spillet af henholdsvis Matt Damon og Christian Bale, der begge leverer autentisk skuespil på højeste plan. Så sæt dig godt til rette og lad dig forføre af fart, intriger og fantastiske skuespilpræstationer.