NYHED: “Love, Simon” ude på Blu-ray!

Instruktøren Greg Berlanti har med “Love, Simon” taget et lille afbræk fra superheltegenren, som han ellers er kendt for at boltre sig med serier som “Arrow”, “Supergirl”, “Titans” og “The Flash” … og ja, så arbejder han i skrivende stund på tv-serien “Batwoman” med Ruby Rose i hovedrollen som flagermusekvinden!

Men hvad er “Love, Simon” for en størrelse, og er der mon blevet strøet lidt superheltekrydderi over filmen?

Alle fortjener en stor kærlighedshistorie, men for den 17-årige Simon er det lidt mere kompliceret end normalt, for han har endnu ikke fortalt sin familie og venner, at han er homoseksuel. Han forelsker sig i den anonyme blogger, der kalder sig Blue, og da Blue springer ud, gør Simon det til sin mission at finde ham og selv komme ud af skabet sammen med den mystiske skolekammerat. Det viser sig at være langt mere skræmmende og livsforandrende, end Simon havde forventet.

Og ja, så spiller Jennifer Garner rollen som Emily Spier, Simons mor, og hun spillede jo som bekendt Elektra i Mark Steven Johnsons “Daredevil” (2003) og i Rob Bowmans “Elektra” (2005) … så Berlanti har fået glemt en lille superheltehilsen ind i denne fine, lille teen-komedie!