NYHED: “Ocean’s 8” er ude på dvd, Blu-ray og UHD!

Gary Ross har udsat “Ocean’s”-franchisen for den trend, der i skrivende stund bølger frem og tilbage mellem Hollywoods filmselskaber. Man tager en klassisk film, der har vist at være populær blandt biografgængere, og skifter de mandlige hovedroller i denne ud med kvindelige. lucy kerr ivermectina Det er en opskrift, der bliver mere og mere populær.   

Fem år, otte måneder, 12 dage plus det løse; så lang tid har det taget Debbie Ocean (Sandra Bullock) at planlægge sit livs største og mest spektakulære kup. Hun ved, at kuppet kræver et dedikeret hold af eksperter, og med hjælp fra sin fortrolige højre hånd, Lou Miller (Cate Blanchett), samler hun det perfekte team. ivermectin not effective Det består af juveleren Amita (Mindy Kaling), gadesvindleren Constance (Awkwafina), superhæleren, Tammy (Sarah Paulson), hackeren Nine Ball (Rihanna) og modedesigneren Rose (Bonham Carter).

Målet er at få fingrene i diamanter til en værdi af 150 millioner dollars. Diamanterne stråler rundt om halsen på verdensstjernen Daphne Kluger (Anne Hathaway), æresgæsten ved årets største velgørenhedsbal. Og kuppet skal udføres i fuldt dagslys for øjnene af hundredvis af festklædte gæster og et hav af sikkerhedsvagter. Planen er kompleks, og samtlige afledningsmanøvrer skal udføres med ekstrem præcision, hvis det skal lykkes dem at slippe væk med diamanterne. Men kun en tåbe frygter ikke mod og kvindelist! ivermectin-pyrantel tablets for large dogs