NYHED: “Once Upon a Time in… Hollywood” ude på dvd & Blu-ray!

Sony Pictures Home Entertaiment har sendt  Quentin Tarantinos niende film ude på dvd & Blu-ray. “Once Upon a Time in… Hollywood” fortæller historien om et Hollywood i forandring, da 60’erne glider over i 70’erne.

“Once Upon a Time in… Hollywood”  kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd & Blu-ray: KLIK


I Quentin Tarantinos “Once Upon a Time… in Hollywood” tager os tilbage til Los Angeles anno 1969, hvor alt er under forandring, og intet er, som det var. Det mærker TV-stjernen Rick Dalton, Leonardo DiCaprio, og hans trofaste stuntman Cliff Booth, Brad Pitt, da de forsøger at finde tilbage i branchen, som de ikke føler, de kender længere.

Rick var engang et af de helt store navne, men er nu degraderet til at spille skurk i diverse små tv-serier. Stuntmanden Cliff har fulgt ham gennem tykt og tyndt, og de to støtter sig til hinanden, da de forsøger at finde plads i filmbranchen. Men branchen er under rivende udvikling, og en ny generation af filmskabere – såsom Polanski – er ved at gøre sig bemærket i branchen.

Tarantino er kendt for at have mange handlingstråde og fortællinger i samme film, og her er “Once Upon A time… in Hollywood” ingen undtagelse – fælles for de mange storylines er, at de sender en homage til Hollywoods guldalder, og i de forskellige storylines møder vi personer, vi kender fra virkelighedens verden – men med et vaskeægte Tarantino-tvist.

I filmen møder vi den ene filmstjerne efter den anden herunder Margot Robbie i rollen som Sharon Tate for ikke at nævne Dakota Fanning, Luke Perry, Al Pacino og mange flere. Tarantino, der før har stået bag film som “Pulp Fiction”, “Kill Bill” og “Django Unchained” kalder selv filmen for sit personlige mesterværk, der leger med både realisme og fantasi.

Ekstramateriale på BD-udgaven:

• MORE SIGHTS AND SOUNDS OF THE ’60s WITH 7 ADDITIONAL SCENES!
• Quentin Tarantino’s Love Letter to Hollywood
• Bob Richardson – For The Love of Film
• Shop Talk – The Cars of 1969
• Restoring Hollywood – The Production Design of Once Upon a Time… in Hollywood
• The Fashion of 1969