NYHED: “Pain & Glory” ude på dvd & Blu-ray!

Scanbox hat netop sendt Pedro Almodóvars seneste filmopus ud på dvd & Blu-ray.

“Pain and Glory” aka “Smerte og ære kan købes kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd & Blu-ray: KLIK


I Pedro Almodóvars nyeste film møder vi den kreativt blokerede filminstruktør Salvador Mallo, der spilles af Antonio Banderas. For at sige det mildt, så befinder Mallo sig i en menneskelig og karrieremæssig krise. En krise, han forsøger at løse ved at genvise en af sine gamle film i det lokale cinematek. I den anledning kontakter han sin gamle hovedrolleindehaver, Alberto, og det ribber op i fortiden. For de to aldrende mænd har ikke set hinanden, siden filmen havde premiere for mere end 30 år siden.

Gensynet river op i fortiden og dens uafsluttede kapitler, og Mallo må reflektere over de valg, han har truffet i livet – alt i mens både fortid og nutid ramler sammen om ørerne på ham. Med Smerte og ære har den spanske mesterinstruktør Pedro Almodóvar skabt et semibiografisk mesterværk, der har taget kritikerne med storm.

Instruktøren kendes blandt andre for de Oscar-vindende Alt om min mor og Tal til hende. Med Smerte og ære tager Almodóvar dog en ny drejning i sin filmkarriere, og filmen er blandt andet blevet sammenlignet med Fellinis klassiker 8 ½.