NYHED: “Pet Sematary” ude på dvd, Blu-ray & UHD!

Sometimes Dead Is Better!

I morgen – den 22. august – udgives den nye filmatisering af Stephen Kings “Pet Sematary” på dvd, Blu-ray og UHD. 

Det er anden gang, at Kings roman fra 1983 bliver filmatiseret. Første gang var i 1989, hvor Mary Lambert instruerede filmen med afsæt i et manuskript, der var skrevet af King selv.

I dag er Lamberts udgave mest af alt en film, der prises af nostalgikere. Det er ikke en decideret dårlig film, men den er heller ikke synderligt god. Det kan den nye udgave nu råde bod på, og der er da allerede også flere internationale medier, der har skamrost filmen som én af de absolut bedste King-filmatiseringer nogensinde.

Filmen, der er instrueret af makkerparret Kevin Kölsch og Dennis Widmyer, har denne gang manuskript af Matt Greenberg og Jeff Buhler. Sidstnævnte har også skrevet manuskript til genindspilningen af “Jacob’s Ladder”, som får premiere 2020.

Om filmens handling skriver Paramount Pictures følgende:

Familien Creed er flyttet fra storbyen til en stor landejendom i Maine. Da familien får udforsket deres nye omgivelser, opdager de, at baghaven er hjemsted for områdets dyrekirkegård. De møder også deres nabo, den gamle Jud Crandall, der fortæller historier om en lokal indiansk legende og dyrekirkegårdens helt specielle magiske egenskaber. Da den 8-årige datter Ellies elskede kat dør, forsøger farmand Louis at gøre det godt igen. Han begraver katten i dyrekirkegården, for Jud fortæller, at det, der bliver begravet dér, vender tilbage til livet. Ellies kat kommer da også tilbage. Den er bare ikke sig selv mere!