NYHED: “Ready Player One” er ude på dvd, Blu-ray & UHD!

Endelig! Jeg nåede desværre aldrig at se det seneste opus fra Hollywoods seneste legebarn, Steven Spielberg, da det gik i biografen. Derfor er glæder også stor, at “Ready Player One” nu er blevet udgivet på de deres optiske medier og i fred og ro kan nydes i hjemmebiografen.

Filmen er baseret på den populære popkultur-bugnende roman af Ernest Cline, og Steven Spielberg har instrueret med en energi, der leder tankerne hen på hans bedste 80’er film!

Året er 2045. Verden er på randen af kaos og sammenbrud, men folk har fundet tilflugt i OASIS – et omfattende virtuelt univers, skabt af den geniale og excentriske James Halliday. Da Halliday dør, efterlader han sin enorme formue til den første person, som finder et digitalt “Easter egg”, som han har skjult et sted i OASIS. Det udløser en konkurrence, der spreder sig til hele verden. Da en ung fyr ved navn Wade Watts beslutter sig for at deltage i konkurrencen, bliver han trukket ind i en halsbrækkende og virkelighedsfjern skattejagt og et fantastisk univers af mysterier, opdagelser og farer.