NYHED: “Star Trek Discovery: Sæson 2” ude på dvd & Blu-ray!

Den 28. november udkommer anden sæson af “Star Trek Discovery” på dvd & Blu-ray fra Paramount!

Michael Burnham er et menneske, der er vokset op som Vulcan. Hendes iskolde analytiske tilgang til verden resulterer i et utilgiveligt mytteri, der ender med at forårsage en dødbringende konfrontation med Klingon-imperiet. Herefter bliver Michael dømt til livstidsfængsel. seks måneder senere bliver hun reddet fra fangehullet af Kaptajn Gabriel Lorca fra rumskibet Discovery. Han får Michael til at slutte sig til sin besætning. Denne postering resulterer i en dramatisk rejse ud i universet til alternative tidslinier, til mødet med nye racer og i kamp mod velkendte fjender. Derudover gør eksperimenter med det såkaldte “spore drive” Discovery til det mest magtfulde rumskib i galaksen.

Denne seneste Star Trek serie foregår 10 år før “the original series”. Den er bragende flot, fuld af drama og har en forfriskende anderledes præstation i centrum i form af Sonequa Martin-Greens Michael Burnham karakter.

Anden sæson tager sin begyndelse, da  USS Enterprise – efter at have besvaret et nødsignal – sender mandskabet fra USS Discovery på en mission sammen med kaptajn Christopher Pike , hvor de skal undersøge syv mystiske røde signaler og en ukendt figur, Red Angel. Mens mandskabet må arbejde sammen for at finde deres betydning og oprindelse, tvinges Michael Burnham til at konfrontere sin fortid, da hendes bror Spock vender tilbage. 

Ekstramateriale:

• 9 BEHIND-THE-SCENES FEATURETTES
• 2 STAR TREK: SHORT TREKS – THE BRIGHTEST STAR and RUNAWAY
• AUDIO COMMENTARY ON SELECT EPISODES
• DELETED/EXTENDED SCENES
• GAG REEL