NYHED: “Star Wars: The Rise of Skywalker” på dvd, Blu-ray & UHD!

The Walt Disney Company Nordic har udgivet tredje og sidste del i sequeltrilogien. J.J. Abrams’ “Star Wars: The Rise of Skywalker” (2019). Filmen udgives på dvd, Blu-ray og UHD.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd, UHD & Blu-ray: KLIK


Opgørets time er kommet! En stemme fra fortiden sætter spillet i bevægelse, og Rey gør sig klar til den endelige kamp mod Kylo Ren og Den Første Orden. Lucasfilm og instruktør J.J. Abrams går atter sammen om at føre publikum ud på en episk rejse til en fjern, fjern galakse. Oplev den storslåede afslutning på den skelsættende Skywalker-saga, hvor nye legender vil blive født – og frihedskampens endelige slag står for døren.

I “Star Wars: The Rise of Skywalker” møder vi den unge kvinde Rey, der modtog jeditræning fra den legendariske Luke Skywalker i den foregående film, “Star Wars: The Last Jedi”. Filmen er dermed en fortsættelse på dette, hvor opgørets time endelig er kommet.

En stemme fra fortiden, som viser sig at være fra den onde Kejser Palpatine, sætter spillet i bevægelse igen. Det får den unge kvinde Rey til at gøre sig klar til den endelige og sidste kamp mod Den Første Orden og dets leder, Kylo Ren. Det er en kamp, der ikke er helt uden farer, og som kræver hjælp fra Finn, Poe Dameron og Chewbacca.

“The Rise of Skywalker” er en spændende og dramatisk afslutning på den nye trilogi, men afslutter også handlingen på de i alt ni film.

Ekstramateriale:

  • The Skywalker Legacy
  • Pasaana Pursuit: Creating The Speeder Chase
  • Aliens In The Desert
  • D-O: Key To The Past
  • Warwick & Son
  • Cast Of Creatures