NYHED: “The Cloverfield Paradox” er ude på dvd & Blu-ray

Den 21. februar er det igen blevet tid til en “Cloverfield”-film, når Paramount sender Julius Onahs Netflix-producerede “The Cloverfield Paradox” i handlen på dvd og Blu-ray.

Vi befinder os i en nær fremtid. Der er energikrise i verden. Ombord på en rumstation i kredsløb om Jorden er et multinationalt team af forskere i gang med at eksperimentere med en ny type partikelaccelerator, der skal løse alle menneskehedens energiproblemer én gang for alle. Pludselig går noget galt med eksperimentet, og helvede bryder løs! Da forskerne får sundet sig og tager bestik af situationen, får de lidt af et chok. De kigger ud af vinduet og opdager, at Jorden er væk!

“The Cloverfield Paradox” betragtes som den tredje film i “Cloverfield”-serien, men forbindelsen mellem de to foregående film er dog minimal. Den første film var en found footage katastrofefilm, og 2’eren var et klaustrofobisk drama. Det tredje kapitel er dog en storslået science fiction film, der byder på spændende ting! Den stjæler med arme og ben fra andre milepæle i genren, og den får skabt et nyt, tåbeligt, men også vanvittigt underholdende misfoster, der er både skræmmende, skørt og sjovt!