NYHED: “The Death and Return of Superman” er ude på BD!

Warnes Bros. har netop udgivet den to en halve timer lange animationsfilm “The Death and Return of Superman” på dvd & Blu-ray!

“The Death and Return of Superman” tager de to animerede DC film, “The Death of Superman” og “Reign of the Supermen”, og klipper dem sammen til én lang film!

I “The Death of Superman” er en asteroide på vej gennem verdensrummet med kurs direkte mod Jorden – inde i den er Doomsday, den mest frygtudgydende modstander nogensinde. Snart er uskyldige liv er i skudlinien og Metropolis er under angreb. Batman, Wonder Woman og resten af Justice League må prøve at stoppe denne formidable modstander, men i sidste ende er det Superman, der må træde til for at forsvare menneskeheden. Det bliver hans hidtil hårdeste kamp!

“Reign of the Supermen” (2019) følger op på hændelserne i “The Death of Superman” (2018) Der er gået mange måneder siden Supermans død. Sorgen er stadig til at føle overalt i Metropolis. En dag dukker adskillige nye superhelte pludselig op for at tage Supermans plads. Der er knægten Superboy, robotversionen Steel, der er den brutale Eradicator og Cyborg Superman, der er både robot og kød og blod. Men hvem er den rigtige Superman? ER der en rigtig Superman mere?

Ekstramateriale:

  • Dokumentar: Death of Superman: The Brawl That Topped Them All
  • From the DC Comics Vault: 2 Bonus Cartoons
  • A sneak peek at DC Universe’s next animated movie: Reign of the Supermen