NYHED: “True Detective: Sæson 3” ude på dvd & Blu-ray!

Rør mørket, og mørket rører dig.

Fra HBO og skaber/executive producer Nic Pizzolatto kommer denne skarpe krimidramaserie, som følger hårdt trængte politifolk og de intensive efterforskninger, der driver dem til kanten. Hver sæson har sin egen stjernespækkede rolleliste, som involveres i sager, der får dig helt frem i stolesædet.

I sæson 1 spillede Matthew McConaughey og Woody Harrelson politimænd, hinandens diamentrale modsætninger, på jagt efter en seriemorder i Louisiana. I sæson 2 får en bizar mordsag tre ordenshåndhævere (Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch) og en kriminel (Vince Vaughn) til at indgå et samarbejde. Den tredje sæson udfolder sig over tre årtier og fokuserer på en makaber forbrydelse i hjertet af Arkansas. Mahershala Ali, Stephen Dorff og Carmen Ejogo spiller hovedrollerne.

Kriminalassistent Wayne Hays (Mahershala Ali) har trukket sig tilbage, men 35 år efter at han og makkeren Roland West (Stephen Dorff) efterforskede en mord- og kidnapningssag i en lille by i Arkansas, genoplever han situationer fra sagen, som han stadig ikke kan ryste af sig. Serien udspiller sig i tre tidsperioder – 1980, 1990 og 2015. Nic Pizzolatto, der også skrev de to første sæsoner af True Detective har ligeledes skabt denne 3. sæson, der også har Scoot McNairy og Mamie Gummer på rollelisten.

“True Detective: Sæson 3” udkom på dvd & Blu-ray den 5. september!