NYHED: “Valhalla” ude på dvd!

Nordisk Film har netop udgivet Fenar Ahmads “Valhalla” (2019) på dvd.

“Valhalla″ kan købes hos Legetøjseksperten, der har et stort udvalg af billige film på dvd & Blu-ray: KLIK


Vikingebørnene Røskva og Tjalfe tager på en stormfuld rejse fra Midgård til Valhalla med guderne Thor og Loke. Livet i Valhalla viser sig dog at være truet af den frygtede Fenrisulv og Jætterne. Side om side med guderne må de to menneskebørn kæmpe for at bevare Valhalla og redde verden fra Ragnarok.

Gode ting tager tid – og Valhalla er absolut ingen undtagelse. Du husker med garanti den kendte og elskede tegneseriefilm Valhalla, der i årtier har haft kultstatus? Nu har kulttegnefilmen endelig fået en live-action opfølger, og du kan igen komme med på et hæsblæsende eventyr i selskab med Røskva, Tjalfe, Thor, Loke og alle de andre nordiske guder. Den er nemlig igen helt gal i Valhalla. Sammen med guderne må Røskva og Tjalfe forsøge at redde Valhalla mod den visse undergang – Ragnarok.

Den danske kulttegnefilm Valhalla havde premiere i 1986, og allerede dengang tog den Danmark med storm – og mon ikke, der sidder mange forældre derude, som husker den charmerende Quark, den nysgerrige Tjalfe og den søde Røskva?

Nu, mere end tre årtier senere, får filmen nyt liv, og du kan derfor opleve den klassiske Valhalla tegnefilm i helt nye klæder. Personerne er de samme, men udtrykket er nyt, og historien har fået nye tvists. I filmens begyndelse ankommer Thor og Loke til Midgård, men vender hjem til Asgård, Valhalla med de to menneskebørn, Røskva og Tjalfe.

Men de to opdager dog hurtigt, at livet i Valhalla slet ikke er så idyllisk, som i de historier, de er vokset op med. For sammenholdet mellem aserne er i opløsning, og den mastodontiske Fenrisulv truer Valhallas eksistens.

Da Tjalfe bliver kidnappet af de luskede jætter, må Røskva, Thor og de andre guder begive sig ud på en hæsblæsende redningsaktion for at redde Tjalfe – og samtidig forhindre Ragnarok.

Valhalla er baseret på de ikoniske Valhalla-tegneserier af Peter Madsen og filmen af samme navn fra 1986. Bag filmen står instruktøren Fenar Ahmad, der tidligere har instrueret Ækte vare og Underverden. Valhalla er hans hidtil største og mest ambitiøse projekt, hvor stjerneskuespillere som Roland Møller blandt andet pryder rollelisten. Ahmad har tidligere udtalt, at det er en drengedrøm, der går i opfyldelse, fordi han selv voksede op med filmen Valhalla.