NYHED: “Westworld: Season 2” er ude på dvd, Blu-ray og UHD!

Warner Bros. har netop sendt anden sæson af HBO-serien “Westworld” i handlen på dvd, Blu-ray og UHD. Serien er en mørk odyssé om den kunstige bevidstheds frembrud og syndens evolution, og den foregår på grænsen mellem en nær fremtid og en nyfortolket fortid. Den udforsker en verden, hvor enhver menneskelig appetit, uanset hvor nobel eller fordærvet, kan blive tilfredsstillet. Pas på hvad du ønsker dig…

“Westworld”  tager udgangspunkt i Michael Crichtons klassiske science fiction-film fra 1973. Vi befinder os i en nær fremtid i forlystelsesparken Westworld. Her kan gæsterne opleve det vilde vesten takket være super-avancerede robotter med kunstig intelligens. Gæsterne har – som nævnt –  mulighed for at udleve de mest beskidte fantasier, men de kommer aldrig i fare, for alle robotterne er omhyggeligt kontrolleret af deres programmering. Men så går noget galt, og der begynder at snige sig afvigelser ind i deres opførsel.

“Westworld” er ligeså vanedannende, som den er tankeprovokerende. Hvis du har været igennem sæson 1, skal du glæde dig til sæson 2. Hvis du endnu ikke har set serien, så er der gode ting i vente.