Peter Hyams og Jean-Claude Van Damme har slået pjalterne sammen igen

De fleste vil nok mene, at Jean-Claude Van Damme er en dinosaurus inden for branchen. Det er da også længe siden, at han har medvirket i en stor Hollywood-produktion, og ingen af de betydningsfulde filmselskaber har gidet sende en invitation til The Muscles from Brussels siden de sene 90’ere.

Storhedstiden, der gik fra sidst i 80’erne til midt i 90’erne, har længe været et afsluttet kapitel i Van Dammes actionkarriere, og mange af de film, han siden har medvirket i, er billige produktioner, der kun taler til de absolut mest trofaste hardcorefans af den aldrende kampsportsstjerne.

EnemiesCloser 1

Men nu er han tilbage … tror jeg! Peter Hyams, der også instruerede Van Damme-filmene Time Cop (1994) og Sudden Death (1995) – sidstnævnte film har i øvrigt fået tildelt den danske titel Iskold terror på overtid – er snart aktuel med Enemies Closer, og traileren lover en omgang velproduceret action-halløj. Og ja, Van Damme er – som i The Expendables 2 – en ond, ond psykopatfætter, der er ude med kløerne efter en tidligere Navy Seal.

Og så har Hyams åbenbart hyret Nicolas Cages frisør,  der har touperet en gusten Bozo the Clown-agtig frisure på stakkels Van Damme. Spørgsmålet lød: Krøller eller ej?

Enemies-Closer-2013-Movie-Poster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.