Rikke N. Marotts “Med Jacob Holdt i Amerika”

Tag med den danske fotograf Jacob Holdt (Amerikanske Billeder) og den dansk-afrikanske fotomodel Rikke N. Marott på rejse gennem Amerikas mest voldelige og kriminelle ghettoer.

Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

Rikke Marott har været fan af Jacob Holdt siden hun var 13 år gammel, og i 2003 lykkedes det hende at overtale ham til at tage hende med til USA – en rejse der bragte dem til Ku Klux Klans hovedkvarter i Indiana, racistiske massemordere i Louisianas sumpe, cracksælgende hiphop-bander i Florida, samt dé fattige mennesker hvis skæbne Jacob Holdt har skildret i sin nu legendariske bog og diasshow Amerikanske Billeder.

I med Jacob Holdt i Amerika følger vi Rikke Marott og Jacob Holdt på deres roadtrip gennem 23 stater i en gammel varevogn som konstant bryder sammen. På turen møder og interviewer Jacob og Rikke en samling amerikanere, som ellers kun sjældent kommer til orde, og de kastes ud i det ene drama efter det andet. Tempoet er hæsblæsende. Tonen rå, angstfuld, følsom og humoristisk.

Bogen er illustreret med billeder af Jacob Holdt.

Forfatteren: Rikke N. Marott, f. 1967 i Danmark. Rikke har været model i 15 år og arbejdet i bl.a. London, New York og Los Angeles. Hun har skrevet freelance for forskellige danske aviser og magasiner, samt skrevet film.

Med Jacob Holdt i Amerika

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.